Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen met kwark-geitenkaasvulling
PT40M
Aardappelen met kwark-geitenkaasvulling
Een heerlijk aardappelen met kwark-geitenkaasvulling recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle-lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen met kwark-geitenkaasvulling te bereiden
Verwarm de oven voor op 220° C.
Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Giet ze af en laat ze lauw worden. Halveer ze.
Hak het basilicum fijn en meng het met de geitenkaas, plattekaas, room, peper en zout.
Hol de aardappelhelften lichtjes uit en vul ze met het kaasmengsel. Schik ze op een bakplaat met bakpapier en zet 10 à 15 minuten in de oven.
Halveer de kerstomaatjes en meng ze met de rucola, olie, azijn, peper en zout. Serveer de aardappelen met de salade.