Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen met rozemarijn
PT30M
Aardappelen met rozemarijn
Een heerlijk aardappelen met rozemarijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen met rozemarijn te bereiden
Schil de aardappelen en snijd in vier, kook deze beetgaar in licht gezouten water, giet af.
Laat boter smelten in een pan bak de aardappelen goud bruin aan, goed gekruid met rozemarijn en peper.
Deze aardappelen kunnen geserveerd worden met zowel vis als vlees.
Laat boter smelten in een pan bak de aardappelen goud bruin aan, goed gekruid met rozemarijn en peper.
Deze aardappelen kunnen geserveerd worden met zowel vis als vlees.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.