KookJij

Aardappelen met rozemarijn

Een heerlijk aardappelen met rozemarijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelen met rozemarijn te bereiden

Schil de aardappelen en snijd in vier, kook deze beetgaar in licht gezouten water, giet af.
Laat boter smelten in een pan bak de aardappelen goud bruin aan, goed gekruid met rozemarijn en peper.
Deze aardappelen kunnen geserveerd worden met zowel vis als vlees.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst