Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen : Venkel puree
PT30M
Aardappelen : Venkel puree
Een heerlijk aardappelen : venkel puree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen : Venkel puree te bereiden
Aardappellen schillen en wassen,venkel wassen en in stukken snijden.Dit geheel laten koken met een beetje zout tot het gaar is.Pureer alles met boter een eitje en de kruiden vervolgens bieslook toevoegen.Serveer zeer warm.
debal jacqueline zegt: