Dit zijn dus de basis aardappelkoekjes. Ze komen uit Rusland - dacht ik - en niet Polen en dan dus zonder de sambal.
Je kunt ze warm eten en koud eten.
Je kunt er nog van alles door doen : kaas, gehakte groentes, gehakt vlees, klein gemaakte garnalen, enz.
Je kunt ook 2 koekjes maken en daar wat tussen leggen.
Recept
« Terug naar recepten
Aardappelkoekjes
PT30M
Aardappelkoekjes
Een heerlijk aardappelkoekjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Snacks - Warm
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Polen
Keuken:
Europese
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelkoekjes te bereiden
1). Roer alles goed door elkaar behalve de reuzel.
2). Schep in een pan met de heet gemaakte reuzel een volle eetlepel aardappel smurrie en plet dat enigszins en herhaal dat nog eens 2 maal. Bak de "pannenkoekjes" goudbruin aan beide kanten en serveer ze met de zure room.
2). Schep in een pan met de heet gemaakte reuzel een volle eetlepel aardappel smurrie en plet dat enigszins en herhaal dat nog eens 2 maal. Bak de "pannenkoekjes" goudbruin aan beide kanten en serveer ze met de zure room.