Recept
« Terug naar recepten
Aardappelkoekjes met forelkaviaar
PT30M
Aardappelkoekjes met forelkaviaar
Een heerlijk aardappelkoekjes met forelkaviaar recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Life & Cooking
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelkoekjes met forelkaviaar te bereiden
Schil en rasp de aardappels. Pel de knoflook. Doe de bloem in een kom en voeg al roerend met een garde de melk toe. Roer de eieren erdoor. Meng de geraspte aardappel erdoor en pers de knoflook erboven uit. Breng het beslag op smaak met zout en peper. Verhit een royale scheut olie in een koekenpan. Schep met een lepel bergjes beslag in de pan en druk ze iets plat. Bak zo alle beslag tot aardappelkoekjes. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Laat de koekjes iets afkoelen. Schep een lepeltje créme fraïche erop en schep hierop wat forelkaviaar.