KookJij

Aardappelnotentaartjes met mosterdyoghurtsaus

Een heerlijk aardappelnotentaartjes met mosterdyoghurtsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelnotentaartjes met mosterdyoghurtsaus te bereiden

Smeer 4 soepkommen in met olie, bestrooi ze met bloem en klop de overtollige bloem uit de kommen. Snijd de aardappelen in stukken van ongeveer 1 cm dik en meng ze met de noten. Verdeel ze over de soepkommen. Meng de eieren, melk en het uitgeknepen teentje knoflook door elkaar en voeg ruim zout toe.
Verdeel dit over de kommen en schep op elke kom een ruime theelepel appelstroop. Plaats de vormen 40 minuten in de oven op 175 graden. Verdeel de rucola over het midden van de borden. Meng de mosterd met de yoghurt. Plaats de aardappeltaartjes uit de soepkom op de sla en druppel de yoghurt-mosterdsaus over de sla en het taartje.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst