Recept
« Terug naar recepten
Aardappelomelet met courgette en rozemarijn
PT30M
Aardappelomelet met courgette en rozemarijn
Een heerlijke omelet met aardappel, courgette en rozemarijn
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelomelet met courgette en rozemarijn te bereiden
- Kook de geschilde aardappelen in ruim gezouten water. Giet ze af.
- Snijd ze vervolgens in plakjes.
- Verdeel ook de courgette in plakjes van om en bij een halve centimeter.
- Snijd de ui in ringen en hak de knoflook fijn.
- Klop de eieren los met toevoeging van peper en zout.
- Bak hierna de courgetteschijfjes in olijfolie, schep ze om en voeg de ui in combinatie met de knoflook en fijngehakte rozemarijn toe.
- Als laatste, mogen ook de aardappelen bij de bereiding.
- Voeg boter toe en giet de geklutste eieren over de groenten.
- Bak er een mooie omelet mee.
Peter Bakker zegt: