Recept
« Terug naar recepten
Aardappelomelet met paprika
PT45M
Aardappelomelet met paprika
Een heerlijk aardappelomelet met paprika recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kaasrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelomelet met paprika te bereiden
De aardappelen schillen en gaarkoken in licht gezouten water. Afgieten en even laten afkoelen.
De paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. De aardappelen in schijfjes snijden.
Beide onder af en toe roeren, gedurende 10 minuten bakken in hete olie tot de aardappelen een korstje krijgen.
De eieren loskloppen met room en kaas. Het mengsel over de aardappelen gieten.
De eieren laten stollen en bestrooien met fijngehakte bieslook.
De paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. De aardappelen in schijfjes snijden.
Beide onder af en toe roeren, gedurende 10 minuten bakken in hete olie tot de aardappelen een korstje krijgen.
De eieren loskloppen met room en kaas. Het mengsel over de aardappelen gieten.
De eieren laten stollen en bestrooien met fijngehakte bieslook.