KookJij

Aardappelontbijt in de wok

Een heerlijk aardappelontbijt in de wok recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelontbijt in de wok te bereiden

Snijd de ham in reepjes en bak ze knapperig in de olie.
Neem ze uit de wok en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Schil en snijd de aardappelen in kleine blokjes. Bak ze ongeveer 15 minuten in dezelfde olie waar je de ham in gebakken hebt.
Meng de eieren met de melk en klop ze goed door elkaar. Kruid met peper en zout.
Smelt de boter in een propere wok en bak het eimengsel. Hoe meer je roert, des te luchtiger je roerei wordt.
Als de omelet bijna klaar is, voeg je de aardappelen en de hamreepjes toe.
Nog even roeren en klaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

miapost

miapost zegt:
Dat eten wij als restjes maaltijd, met het teveel van aardappels.