Recept
« Terug naar recepten
Aardappelontbijt in de wok
PT50M
Aardappelontbijt in de wok
Een heerlijk aardappelontbijt in de wok recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelontbijt in de wok te bereiden
Snijd de ham in reepjes en bak ze knapperig in de olie.
Neem ze uit de wok en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Schil en snijd de aardappelen in kleine blokjes. Bak ze ongeveer 15 minuten in dezelfde olie waar je de ham in gebakken hebt.
Meng de eieren met de melk en klop ze goed door elkaar. Kruid met peper en zout.
Smelt de boter in een propere wok en bak het eimengsel. Hoe meer je roert, des te luchtiger je roerei wordt.
Als de omelet bijna klaar is, voeg je de aardappelen en de hamreepjes toe.
Nog even roeren en klaar.
Neem ze uit de wok en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Schil en snijd de aardappelen in kleine blokjes. Bak ze ongeveer 15 minuten in dezelfde olie waar je de ham in gebakken hebt.
Meng de eieren met de melk en klop ze goed door elkaar. Kruid met peper en zout.
Smelt de boter in een propere wok en bak het eimengsel. Hoe meer je roert, des te luchtiger je roerei wordt.
Als de omelet bijna klaar is, voeg je de aardappelen en de hamreepjes toe.
Nog even roeren en klaar.
miapost zegt: