KookJij

Aardappelpannenkoek (Reibekuchen)

Een heerlijk aardappelpannenkoek (reibekuchen) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: Oma
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelpannenkoek (Reibekuchen) te bereiden

- Aardappelen en uien raspen en uit laten lekken en met eieren mengen
- Met zout en peper kruiden.
- Bloem toevoegen (beetje bij beetje).
- Olie in pan verhitten.
- Portie voor portie in pan geven en aan beide kanten
lekker bruin bakken.

Mijn kookverhaal (Evelien te Winkel-Schäfer)

Mijn Oma maakte ze altijd!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Halina

Halina zegt:
De eieren ontbreken in de bereiding.
marleen

marleen zegt:
Dit noemen ze bij ons reibekuchen.(duits)
Liske

Liske zegt:
Zo maak ik een tortilla maar dan zonder de bloem!