Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpannenkoek (Reibekuchen)
PT20M
Aardappelpannenkoek (Reibekuchen)
Een heerlijk aardappelpannenkoek (reibekuchen) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Evelien te Winkel-Schäfer
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Oma
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpannenkoek (Reibekuchen) te bereiden
- Aardappelen en uien raspen en uit laten lekken en met eieren mengen
- Met zout en peper kruiden.
- Bloem toevoegen (beetje bij beetje).
- Olie in pan verhitten.
- Portie voor portie in pan geven en aan beide kanten
lekker bruin bakken.
- Met zout en peper kruiden.
- Bloem toevoegen (beetje bij beetje).
- Olie in pan verhitten.
- Portie voor portie in pan geven en aan beide kanten
lekker bruin bakken.
Mijn kookverhaal (Evelien te Winkel-Schäfer)
Mijn Oma maakte ze altijd!
Halina zegt: