Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree in een tomaatje
PT35M
Aardappelpuree in een tomaatje
Een heerlijk aardappelpuree in een tomaatje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree in een tomaatje te bereiden
Aardappelen beetgaar koken en afgieten, pureren.
Sjalotjes zeer fijn snijden.
Witloof zeer fijn snijden.
Komkommer zeer fijn snijden.
Wortel zeer fijn snijden.
Tomaat het hoedje eraf en deze in blokjes snijden. tomaat uithollen, deze vulling kan je gebruiken voor een soepje.
Stoof deze groenten aan in boter en voeg deze bij de puree. Kruid goed af en meng alles goed onder elkaar met een scheutje zonnebloemolie.
Tomaat vullen met de puree.
Zet in een voorverwarmde oven van 200 gr +/- 15 min.
Sjalotjes zeer fijn snijden.
Witloof zeer fijn snijden.
Komkommer zeer fijn snijden.
Wortel zeer fijn snijden.
Tomaat het hoedje eraf en deze in blokjes snijden. tomaat uithollen, deze vulling kan je gebruiken voor een soepje.
Stoof deze groenten aan in boter en voeg deze bij de puree. Kruid goed af en meng alles goed onder elkaar met een scheutje zonnebloemolie.
Tomaat vullen met de puree.
Zet in een voorverwarmde oven van 200 gr +/- 15 min.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.