Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met gepocheerd ei, chorizo en tomatencoulis
PT40M
Aardappelpuree met gepocheerd ei, chorizo en tomatencoulis
Een heerlijk aardappelpuree met gepocheerd ei, chorizo en tomatencoulis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
aardappel.be
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met gepocheerd ei, chorizo en tomatencoulis te bereiden
Snijd de geschilde aardappelen in grove stukken en kook ze 15 à 20 minuten in licht gezouten water. Giet af, plet de aardappelen met een vork en voeg er fijne schijfjes chorizo aan toe. Kruid naar smaak met peper en zout en voeg wat olijfolie toe. Was de tomaten, mix ze en kruid af met peper en zout. Pocheer de eieren in kokend water met azijn. Laat afkoelen. Leg de puree met behulp van een vormpje op het bord. Leg er de gepocheerde eieren op en serveer met de tomatencoulis en nog wat schijfjes chorizo.
Erwin Elens zegt:
@hans en Gea, laat het jullie maar alvast smaken;-)
Groetjes, Erwin.