KookJij

Aardappelpuree met gepocheerd ei, chorizo en tomatencoulis

Een heerlijk aardappelpuree met gepocheerd ei, chorizo en tomatencoulis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: aardappel.be
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelpuree met gepocheerd ei, chorizo en tomatencoulis te bereiden

Snijd de geschilde aardappelen in grove stukken en kook ze 15 à 20 minuten in licht gezouten water. Giet af, plet de aardappelen met een vork en voeg er fijne schijfjes chorizo aan toe. Kruid naar smaak met peper en zout en voeg wat olijfolie toe. Was de tomaten, mix ze en kruid af met peper en zout. Pocheer de eieren in kokend water met azijn. Laat afkoelen. Leg de puree met behulp van een vormpje op het bord. Leg er de gepocheerde eieren op en serveer met de tomatencoulis en nog wat schijfjes chorizo.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Erwin Elens

Erwin Elens zegt:
@hans zeg maar gerust Erwin hoor;-)
@hans en Gea, laat het jullie maar alvast smaken;-)
Groetjes, Erwin.
Gea Bruining

Gea Bruining zegt:
Wat ziet dit er ongelofelijk lekker uit!
hans kosche

hans kosche zegt:
Super erg lekker!! Bedankt Heer Elens