KookJij

Aardappelpuree met kaas

Een heerlijk aardappelpuree met kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2-3 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelpuree met kaas te bereiden

Kook de geschilde aardappelen in een laagje water +/- 20 minuten gaar.
Giet de aardappelen af boven een kom.
Stamp ze met een deel van het kookvocht tot een grove puree.
Schep er de geraspte kaas door.
Zet de schaal met een paar klontjes boter nog 10 minuten in een voorverwarmde oven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

annekoken

annekoken zegt:
Mooi zo!:p
apu

apu zegt:
Heb dit gemaakt maar wel met flink wat peper erdoor en een gesnipperd uitje, was heerlijk!:)