Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met kaas
PT30M
Aardappelpuree met kaas
Een heerlijk aardappelpuree met kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Anne Verbeek
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2-3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met kaas te bereiden
Kook de geschilde aardappelen in een laagje water +/- 20 minuten gaar.
Giet de aardappelen af boven een kom.
Stamp ze met een deel van het kookvocht tot een grove puree.
Schep er de geraspte kaas door.
Zet de schaal met een paar klontjes boter nog 10 minuten in een voorverwarmde oven.
Giet de aardappelen af boven een kom.
Stamp ze met een deel van het kookvocht tot een grove puree.
Schep er de geraspte kaas door.
Zet de schaal met een paar klontjes boter nog 10 minuten in een voorverwarmde oven.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
apu zegt:
annekoken zegt: