Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met veenbessen
PT30M
Aardappelpuree met veenbessen
Een heerlijk aardappelpuree met veenbessen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met veenbessen te bereiden
Aardappelen koken in licht gezouten water afgieten en pureren.
Voeg kruiden toe en een flinke scheut olijfolie.
Meng deze puree met een tweetal lepels veenbessenconfituur.
Neem een spuitzak met mondje en spuit deze puree op bakpapier. Een beetje veenbessen erboven op en zet deze even in een voorverwarmde oven op 200°C..
Serveer zeer warm.
Voeg kruiden toe en een flinke scheut olijfolie.
Meng deze puree met een tweetal lepels veenbessenconfituur.
Neem een spuitzak met mondje en spuit deze puree op bakpapier. Een beetje veenbessen erboven op en zet deze even in een voorverwarmde oven op 200°C..
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Deze puree kan zeer goed geserveerd worden bij wild.