Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met wortelen, witloof en ham
PT45M
Aardappelpuree met wortelen, witloof en ham
Een heerlijk aardappelpuree met wortelen, witloof en ham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met wortelen, witloof en ham te bereiden
Stoom de in blokjes gesneden aardappelen en wortelen gedurende 30 minuten. Maak het witloof schoon, verwijder de harde kern en snipper het fijn met een schaar.
Bak de hamblokjes goudbruin in wat boter. Prak de aardappelen en wortelen samen, voeg warme melk toe, een noot boter, zout, peper en nootmuskaat. Schep de hamblokjes met het braadvocht, de kleine blokjes kaas en rauwe witloofsnippers door de puree. Verwarm het geheel nog even in de microgolfoven en dien zeer warm op.
Bak de hamblokjes goudbruin in wat boter. Prak de aardappelen en wortelen samen, voeg warme melk toe, een noot boter, zout, peper en nootmuskaat. Schep de hamblokjes met het braadvocht, de kleine blokjes kaas en rauwe witloofsnippers door de puree. Verwarm het geheel nog even in de microgolfoven en dien zeer warm op.
gea zegt:
Fijne avond!!