KookJij

Aardappelpuree met wortelen, witloof en ham

Een heerlijk aardappelpuree met wortelen, witloof en ham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelpuree met wortelen, witloof en ham te bereiden

Stoom de in blokjes gesneden aardappelen en wortelen gedurende 30 minuten. Maak het witloof schoon, verwijder de harde kern en snipper het fijn met een schaar.
Bak de hamblokjes goudbruin in wat boter. Prak de aardappelen en wortelen samen, voeg warme melk toe, een noot boter, zout, peper en nootmuskaat. Schep de hamblokjes met het braadvocht, de kleine blokjes kaas en rauwe witloofsnippers door de puree. Verwarm het geheel nog even in de microgolfoven en dien zeer warm op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

gea

gea zegt:
Tuurlijk; doe ik (bijna) altijd!!! Ik vind het namelijk zelf ook erg leuk om reacties te krijgen op mijn recepten!
Fijne avond!!
tommeke

tommeke zegt:
Weet mij te zeggen of je het lekker, lekkerder of niet lekker vond.
gea

gea zegt:
Lijkt me erg lekker! Dank je wel.:):p:):p