Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree voor bij gevogelte
PT25M
Aardappelpuree voor bij gevogelte
Een heerlijk aardappelpuree voor bij gevogelte recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree voor bij gevogelte te bereiden
Aardappelen koken in licht gezouten water afgieten.
Pureer en kruid zeer goed af.
Voeg de pijnboompitten geroosterd, rozijnen en witloof zeer fijn gesneden als laatste de mosterd. Meng dit goed.
Serveer zeer warm.
Pureer en kruid zeer goed af.
Voeg de pijnboompitten geroosterd, rozijnen en witloof zeer fijn gesneden als laatste de mosterd. Meng dit goed.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: