Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsalade met ardennerboterhamworst en appel
PT30M
Aardappelsalade met ardennerboterhamworst en appel
Een heerlijk aardappelsalade met ardennerboterhamworst en appel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
receptenhuis.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsalade met ardennerboterhamworst en appel te bereiden
Aardappelen koken en fijn stampen. Boterhamworst in blokjes snijden. Appels schillen en in kleine blokjes snijden. Augurk(en) in blokjes snijden. Ui pellen en fijn snipperen. Olie, azijn, zout, peper en suiker door elkaar kloppen.
Bereidingswijze
Alle ingrediënten goed door elkaar scheppen en een paar uur goed laten intrekken. Daarna nog even proeven of de salade een goede zuurgraad heeft anders nog wat azijn of olie toevoegen.
Bereidingswijze
Alle ingrediënten goed door elkaar scheppen en een paar uur goed laten intrekken. Daarna nog even proeven of de salade een goede zuurgraad heeft anders nog wat azijn of olie toevoegen.