Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsalade met garnalen
PT45M
Aardappelsalade met garnalen
Een heerlijk aardappelsalade met garnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Caroline Overman
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Rebo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsalade met garnalen te bereiden
1. Was de aardappelen en breng ze in water aan de kook. Laat ze in 20-25 minuten gaar worden, giet ze af en laat ze afkoelen.
2. Schil van alle aardappelen telkens een helft, halveer die in de lengte en snijd de helften in dunnen schijfjes.
Betrooi de ongeschilde helften met zout. Meng de aardappelschijfjes met garnalen, olie, azijn, peterselie, dille, zout en peper. Verdeel het mengsel over de gezouten aardappelhelften.
3. Meng de creme fraiche met zout, peper en tomatenpuree en verdeel het mengsel over de garnalenvulling.
2. Schil van alle aardappelen telkens een helft, halveer die in de lengte en snijd de helften in dunnen schijfjes.
Betrooi de ongeschilde helften met zout. Meng de aardappelschijfjes met garnalen, olie, azijn, peterselie, dille, zout en peper. Verdeel het mengsel over de gezouten aardappelhelften.
3. Meng de creme fraiche met zout, peper en tomatenpuree en verdeel het mengsel over de garnalenvulling.