KookJij

Aardappelsalade met rauwe ham en geitenkaas

Een heerlijk aardappelsalade met rauwe ham en geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vlees.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelsalade met rauwe ham en geitenkaas te bereiden

Leg de gewassen, ongeschilde aardappelen in een kom en zet ze half onder water. Dek af met folie en gaar ze 8 minuten in de microgolfoven op maximumvermogen.

Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke blokjes. Snijd het lente-uitje fijn en hak de bieslook en platte peterselie fijn.

Meng de geitenkaas met de fijne kruiden en het lente-uitje. Voeg er de aardappelen aan toe. Kruid met peper, zout en olijfolie.

Leg de sneetjes ham in 4 kommetjes. Verdeel er de geitenkaasmengeling en aardappelen over. Laat afkoelen in de koelkast.

Werk af met rucola en besprenkel met balsamicoazijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst