Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsalade met rauwe ham en geitenkaas
PT20M
Aardappelsalade met rauwe ham en geitenkaas
Een heerlijk aardappelsalade met rauwe ham en geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vlees.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsalade met rauwe ham en geitenkaas te bereiden
Leg de gewassen, ongeschilde aardappelen in een kom en zet ze half onder water. Dek af met folie en gaar ze 8 minuten in de microgolfoven op maximumvermogen.
Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke blokjes. Snijd het lente-uitje fijn en hak de bieslook en platte peterselie fijn.
Meng de geitenkaas met de fijne kruiden en het lente-uitje. Voeg er de aardappelen aan toe. Kruid met peper, zout en olijfolie.
Leg de sneetjes ham in 4 kommetjes. Verdeel er de geitenkaasmengeling en aardappelen over. Laat afkoelen in de koelkast.
Werk af met rucola en besprenkel met balsamicoazijn.
Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke blokjes. Snijd het lente-uitje fijn en hak de bieslook en platte peterselie fijn.
Meng de geitenkaas met de fijne kruiden en het lente-uitje. Voeg er de aardappelen aan toe. Kruid met peper, zout en olijfolie.
Leg de sneetjes ham in 4 kommetjes. Verdeel er de geitenkaasmengeling en aardappelen over. Laat afkoelen in de koelkast.
Werk af met rucola en besprenkel met balsamicoazijn.