Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsalade
PT30M
Aardappelsalade
Een heerlijk aardappelsalade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Maria van Kooyk
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Maria van Kooyk
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsalade te bereiden
Laat de aardappelen (niet te) gaarkoken, en snijd ze dan in plakjes.
Snijd de augurken, paprika en uien in kleine stukjes.
Meng de aardappel en de kleingesneden augurken, paprika en uien door elkaar.
Giet de bouillon er over.
Maak van de azijn, olie, zout en peper een dressing en roer dit er ook door.
Laat alles lekker koud worden in de koelkast.
Snijd de augurken, paprika en uien in kleine stukjes.
Meng de aardappel en de kleingesneden augurken, paprika en uien door elkaar.
Giet de bouillon er over.
Maak van de azijn, olie, zout en peper een dressing en roer dit er ook door.
Laat alles lekker koud worden in de koelkast.