Recept
« Terug naar recepten
Aardappelstoemp
PT15M
Aardappelstoemp
Een heerlijk aardappelstoemp recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelstoemp te bereiden
Wortelen in fijne ringen snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Spruiten halveren.
Stoof de groenten aan goed gekruid in olijfolie.
Aardappelen in blokjes snijden koken in licht gezouten water afgieten.
Voeg de groenten bij de aardappelen het lepeltje mosterd en pureer desnoods bijkruiden indien nodig.
Ajuin in blokjes snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Spruiten halveren.
Stoof de groenten aan goed gekruid in olijfolie.
Aardappelen in blokjes snijden koken in licht gezouten water afgieten.
Voeg de groenten bij de aardappelen het lepeltje mosterd en pureer desnoods bijkruiden indien nodig.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.