Recept
« Terug naar recepten
Knorhaan met een winters aardappelgerecht
PT30M
Knorhaan met een winters aardappelgerecht
Een heerlijk knorhaan met een winters aardappelgerecht recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knorhaan met een winters aardappelgerecht te bereiden
De vis goed kruiden met dille, peper en zout bak deze gaar in boter.
Wortelen in fijne ringen snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Spruiten halveren.
Serveer alles zeer warm op bord en garneer af met peterselie en citroen.
Stoof de groenten aan goed gekruid in olijfolie.
Aardappelen in blokjes snijden koken in licht gezouten water afgieten.
Voeg de groenten bij de aardappelen het lepeltje mosterd en pureer desnoods bijkruiden indien nodig.
Wortelen in fijne ringen snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Spruiten halveren.
Serveer alles zeer warm op bord en garneer af met peterselie en citroen.
Stoof de groenten aan goed gekruid in olijfolie.
Aardappelen in blokjes snijden koken in licht gezouten water afgieten.
Voeg de groenten bij de aardappelen het lepeltje mosterd en pureer desnoods bijkruiden indien nodig.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.