Recept
« Terug naar recepten
Agneau aux aromates (lam met aromaten)
PT90M
Agneau aux aromates (lam met aromaten)
Een heerlijk agneau aux aromates (lam met aromaten) recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Toine Krijnen
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Agneau aux aromates (lam met aromaten) te bereiden
Hak wat peterselie fijn.
Snij het vlees in blokjes.
Verhit de boter en twee eetlepels olie in een pan.
Bak het vlees er aan alle kanten bruin in.
Haal ze uit de pan.
Hak de knoflook en uien fijn.
Snij de gepelde tomaten in vieren.
Bak de ui en knoflook in de pan in braadvet van het vlees.
Zodra ze goudbruin zijn leggen we het vlees in de pan terug.
Strooi er de bloem over.
Meng alles goed en geef er de wijn en water bij.
Voeg het bouquet garni, wat gehakte dragon en tomaat bij.
Bestrooi met zout en peper.
Doe de deksel op de pan laat 40 minuten zachtjes sudderen.
Doe er wat peterselie over en serveer met gekookte aardappeltjes.
Snij het vlees in blokjes.
Verhit de boter en twee eetlepels olie in een pan.
Bak het vlees er aan alle kanten bruin in.
Haal ze uit de pan.
Hak de knoflook en uien fijn.
Snij de gepelde tomaten in vieren.
Bak de ui en knoflook in de pan in braadvet van het vlees.
Zodra ze goudbruin zijn leggen we het vlees in de pan terug.
Strooi er de bloem over.
Meng alles goed en geef er de wijn en water bij.
Voeg het bouquet garni, wat gehakte dragon en tomaat bij.
Bestrooi met zout en peper.
Doe de deksel op de pan laat 40 minuten zachtjes sudderen.
Doe er wat peterselie over en serveer met gekookte aardappeltjes.
Toineke zegt: