Recept
« Terug naar recepten
Amerikaanse varkensvleesschotel
PT40M
Amerikaanse varkensvleesschotel
Een heerlijk amerikaanse varkensvleesschotel recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
16
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Amerikaanse varkensvleesschotel te bereiden
1. Kruid en kleur de varkensfilets in de pan.
2. Snij de groentjes fijn en stoof ze glazig in olie met de look,
de chilipeper en de witte bonen.
3. Voeg de tomatenpuree toe met 1 dl van het bier. Laat rustig verder sudderen.
4. Doe de groentjes in een ovenschotel en leg er het varkensvlees bij. Bak 15 minuten in een oven op 180°C.
5. Verwarm de tortillavelletjes in een hete pan en serveer ze afzonderlijk.
1. Kruid en kleur de varkensfilets in de pan.
2. Snij de groentjes fijn en stoof ze glazig in olie met de look,
de chilipeper en de witte bonen.
3. Voeg de tomatenpuree toe met 1 dl van het bier. Laat rustig verder sudderen.
4. Doe de groentjes in een ovenschotel en leg er het varkensvlees bij. Bak 15 minuten in een oven op 180°C.
5. Verwarm de tortillavelletjes in een hete pan en serveer ze afzonderlijk.
2. Snij de groentjes fijn en stoof ze glazig in olie met de look,
de chilipeper en de witte bonen.
3. Voeg de tomatenpuree toe met 1 dl van het bier. Laat rustig verder sudderen.
4. Doe de groentjes in een ovenschotel en leg er het varkensvlees bij. Bak 15 minuten in een oven op 180°C.
5. Verwarm de tortillavelletjes in een hete pan en serveer ze afzonderlijk.
1. Kruid en kleur de varkensfilets in de pan.
2. Snij de groentjes fijn en stoof ze glazig in olie met de look,
de chilipeper en de witte bonen.
3. Voeg de tomatenpuree toe met 1 dl van het bier. Laat rustig verder sudderen.
4. Doe de groentjes in een ovenschotel en leg er het varkensvlees bij. Bak 15 minuten in een oven op 180°C.
5. Verwarm de tortillavelletjes in een hete pan en serveer ze afzonderlijk.