Klikken op de foto om te vergroten.
De fruitbolletjes kun je zelf met een meloenboor uitsteken.
Dat doe ik ook altijd, maar die je op de foto ziet, komen uit een potje. Eén bolletje is van ananas en ééntje van papaya.
Recept
« Terug naar recepten
Amuse: Vis en fruitig
PT5M
Amuse: Vis en fruitig
Een heerlijk amuse: vis en fruitig recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Amuse: Vis en fruitig te bereiden
De tomaatjes in stukjes snijden.
De creme fraïche losroeren met wat room en zout en peper en dille toevoegen.
De gerookte forel in kleine stukjes snijden en door de creme fraïche mengen. Proeven en zo nodig bijkruiden.
De randen van de glaasjes in het water dopen en daarna door de fijngehakte kruiden.
De stukjes tomaatjes over de bodem van de glaasjes verdelen.
Hierop voorzichtig het forelmengsel verdelen.
De bolletjes fruit aan een prikker steken en de prikker in een glaasje prikken.
De creme fraïche losroeren met wat room en zout en peper en dille toevoegen.
De gerookte forel in kleine stukjes snijden en door de creme fraïche mengen. Proeven en zo nodig bijkruiden.
De randen van de glaasjes in het water dopen en daarna door de fijngehakte kruiden.
De stukjes tomaatjes over de bodem van de glaasjes verdelen.
Hierop voorzichtig het forelmengsel verdelen.
De bolletjes fruit aan een prikker steken en de prikker in een glaasje prikken.
Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
fabita zegt:
fabita zegt: