Recept
« Terug naar recepten
Ananasburger met varkenshaasje
PT25M
Ananasburger met varkenshaasje
Een heerlijk ananasburger met varkenshaasje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
libelle lekker
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ananasburger met varkenshaasje te bereiden
- Schil de ananas, snij ‘m in plakken van zo’n 2 cm dik. Spoel de tomaten, snij ze in plakjes. Pel de rode ui,
snij ‘m in ringen. Spoel de waterkers, zwier droog. - Snij het varkenshaasje in plakken van 1,5 cm dik. Bestrijk ze met olijfolie en bak ze 3 à 4 minuten aan elke kant op de grill. Kruid met peper en zout.
- Gril de plakken ananas 2 minuten aan elke kant.
- Beleg een plak ananas met wat tomaat, rode ui, enkele plakjes vlees en wat waterkers. Sluit de burger met een tweede plak ananas. Bestrooi met sesamzaadjes.
- Serveer de burger met ketchup.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Erwin Elens zegt: