Recept
« Terug naar recepten
Ansjovis-paprikataartje
PT45M
Ansjovis-paprikataartje
Een heerlijk ansjovis-paprikataartje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
wining & dining
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ansjovis-paprikataartje te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden.Rooster de paprika's 25 minuten in de oven.Laat afkoelen.Halveer de paprika's en verwijder velletjes en zaadlijsten.Beboter de vormpjes en bekleed ze met bladerdeeg.Prik met een vork gaatjes in het deeg op de bodem.Strooi er een beetje bloem op.Beleg elke bodem met een halve paprika.Snij de andere paprika's in reepjes van ongeveer 1 centimeter.Leg een ansjovisfilet op elk reepje en rol op.Vul er de taartjes mee.Verdeel de tomaat en kaas erover en zet 10 minuten in de oven.Zet de oven dan op 150 graden en laat de taartjes nog 25 minuten garen.