KookJij

Ansjovis-paprikataartje

Een heerlijk ansjovis-paprikataartje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: wining & dining
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ansjovis-paprikataartje te bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden.Rooster de paprika's 25 minuten in de oven.Laat afkoelen.Halveer de paprika's en verwijder velletjes en zaadlijsten.Beboter de vormpjes en bekleed ze met bladerdeeg.Prik met een vork gaatjes in het deeg op de bodem.Strooi er een beetje bloem op.Beleg elke bodem met een halve paprika.Snij de andere paprika's in reepjes van ongeveer 1 centimeter.Leg een ansjovisfilet op elk reepje en rol op.Vul er de taartjes mee.Verdeel de tomaat en kaas erover en zet 10 minuten in de oven.Zet de oven dan op 150 graden en laat de taartjes nog 25 minuten garen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst