Recept
« Terug naar recepten
Appel gevuld met kalkoen en ananas
PT30M
Appel gevuld met kalkoen en ananas
Een heerlijk appel gevuld met kalkoen en ananas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
36
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Life & Cooking
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Appel gevuld met kalkoen en ananas te bereiden
Wel de rozijnen. Snijd de kalkoenfilet en de ham in kleine reepjes. Snijd de bleekselderij in schijfjes en de ananas in stukjes. Doe alle ingrediënten in een kom. Schep er Becel Dressing en wat peper en zout door. Schil de appels en boor het klokhuis uit (maak een brede opening). Besprenkel de appel met een beetje citroensap om bruinkleuring te voorkomen. Leg de blaadjes sla op vier bordjes. Zet de appels erop en vul ze met het kalkoen-ananasmengsel. Besprenkel de appels met fijngehakte peterselie.
Flip zegt:
Meng er wat gehakte walnoten doorheen en je hebt een Waldorf-appel!!