Recept
« Terug naar recepten
Appelbeignets
PT30M
Appelbeignets
Een heerlijk appelbeignets recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
martijn snellen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Appelbeignets te bereiden
1 water en gist mengen en het ei erdoor roeren
2 slaolie er dor roeren
3 bloem en het zout er door roeren
4 laten rijzen op een warme plaats (20 minuten)
5 de appels schillen, boren en in 4 plakjes snijden
6 de appels met een vork door het beslag halen en in de frituur van 170 c bakken tot ze goudbruin zijn.
7 uit laten lekken
8 kaneel suiker opstrooien en op bordjes leggen
2 slaolie er dor roeren
3 bloem en het zout er door roeren
4 laten rijzen op een warme plaats (20 minuten)
5 de appels schillen, boren en in 4 plakjes snijden
6 de appels met een vork door het beslag halen en in de frituur van 170 c bakken tot ze goudbruin zijn.
7 uit laten lekken
8 kaneel suiker opstrooien en op bordjes leggen