Recept
« Terug naar recepten
Appelfrittata
PT20M
Appelfrittata
Een heerlijk appelfrittata recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lidia V
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Appelfrittata te bereiden
Verwarm de olie in een kleine koekenpan en bak de ui, knoflook en apprika ca, 10 min. op een laag vuur. Bak de appels kort mee. Klop het ei met de room, salie, nootmuskaat, zout en versgemalen zwarte peper en schenk dit over het appel-groentenmengsel. Bestrooi met de kaas. Doe een deksel op de pan en bak de frittata tot het ei aan de bovenkant gestold is. Let op dat de frittata niet aanbrandt. Gebruik eventueel een vlamverdeler. Garneer met verse salie en toef waterkers (of rucola).