KookJij

Appelfrittata

Een heerlijk appelfrittata recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Appelfrittata te bereiden

Verwarm de olie in een kleine koekenpan en bak de ui, knoflook en apprika ca, 10 min. op een laag vuur. Bak de appels kort mee. Klop het ei met de room, salie, nootmuskaat, zout en versgemalen zwarte peper en schenk dit over het appel-groentenmengsel. Bestrooi met de kaas. Doe een deksel op de pan en bak de frittata tot het ei aan de bovenkant gestold is. Let op dat de frittata niet aanbrandt. Gebruik eventueel een vlamverdeler. Garneer met verse salie en toef waterkers (of rucola).

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst