Recept
« Terug naar recepten
Asperge-eisalade
PT15M
Asperge-eisalade
Een heerlijk asperge-eisalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Asperge-eisalade te bereiden
Doe de asperges en de partjes ei in een schaal. Roer van de mayonaise met de zure room, de mosterd en wat zout en peper een sausjes. Roer de fijngehakte peterselie door de saus. Schenk de saus over de salade en schep voorzichtig door elkaar. Verdeel de salade over 4 coupes en garneer met een toefje peterselie.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
apu zegt:
apu zegt:
Anna zegt:
Groetjes,
Anna.