Klik op foto om te vergroten.
Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo april 2010
Recept
« Terug naar recepten
Asperges met pasta, zalm in een dille sausje
PT35M
Asperges met pasta, zalm in een dille sausje
Een heerlijk asperges met pasta, zalm in een dille sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Asperges met pasta, zalm in een dille sausje te bereiden
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Zalm in stukjes snijden.
Asperges in stukken snijden en beetgaar steamen.
Voor de saus : Room,witte wijn en de kaas op een zacht vuur laten opwarmen, als laatste de zalm,asperges en dille fijn gesneden toevoegen.Laat op een zacht vuur pruttelen tot de zalm gaar is bij kruiden met peper en zout.
Verdeel de pasta over de borden dresseer de saus erop en werk af met tomaat concassé, dille, kaas en bieslook.
Zalm in stukjes snijden.
Asperges in stukken snijden en beetgaar steamen.
Voor de saus : Room,witte wijn en de kaas op een zacht vuur laten opwarmen, als laatste de zalm,asperges en dille fijn gesneden toevoegen.Laat op een zacht vuur pruttelen tot de zalm gaar is bij kruiden met peper en zout.
Verdeel de pasta over de borden dresseer de saus erop en werk af met tomaat concassé, dille, kaas en bieslook.
derbyke zegt:
Flavia hier bij ons nog niet in de Aldi maar zal wel komen zeker ;-)