KookJij

Asperges met zalm

Een heerlijk asperges met zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Asperges met zalm te bereiden

Stoom de asperges gedurende 20 minuten. Verhit boter, voeg bloem, melk en kookvocht toe. Kruid met peper, zout en nootmuskaat, roer 50 gr. geraspte kaas en fijngehakte peterselie erdoor. Rol de asperges per drie in de sneeetjes zalm, schik in de ovenschotel, overgiet met de saus en bestrooi met de resterende kaas. Zet de schotel onder de gril en laat goudbruin kleuren. Dien op met gestoomde aardappelen, gegarneerd met peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

tommeke

tommeke zegt:
Mag ik een reactie verwachten, lekker, lekkerder,lekkerst of niet lekker ?
Gerda

Gerda zegt:
Lijkt me erg lekker en niet veel kolydraten, ga ik zondag voor vrienden maken, bedankt voor het recept.
tommeke

tommeke zegt:
Moest je het gerecht proberen laat mij dan weten of het lekker, lekkerst of niet lekker was !!
kees01

kees01 zegt:
Lijkt me heerlijk! Er zitten sowieso twee dingen in die ik erg lekker vind nl. asperges EN zalm. :)