Recept
« Terug naar recepten
Asperges met zalm
PT30M
Asperges met zalm
Een heerlijk asperges met zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Asperges met zalm te bereiden
Stoom de asperges gedurende 20 minuten. Verhit boter, voeg bloem, melk en kookvocht toe. Kruid met peper, zout en nootmuskaat, roer 50 gr. geraspte kaas en fijngehakte peterselie erdoor. Rol de asperges per drie in de sneeetjes zalm, schik in de ovenschotel, overgiet met de saus en bestrooi met de resterende kaas. Zet de schotel onder de gril en laat goudbruin kleuren. Dien op met gestoomde aardappelen, gegarneerd met peterselie.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Gerda zegt:
tommeke zegt:
kees01 zegt:
tommeke zegt: