Recept
« Terug naar recepten
Auberginerolletjes gevuld met geitenkaas
PT25M
Auberginerolletjes gevuld met geitenkaas
Een heerlijk auberginerolletjes gevuld met geitenkaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Auberginerolletjes gevuld met geitenkaas te bereiden
De grillpan verwarmen tot deze gloeiend heet is. Aubergines wassen, aan beide kanten dun ‘kapje’ eraf snijden. De rest van de aubergines in de lengte snijden, elk in 6 dunne plakken.
Aubergineplakken bestrijken met olie en in grillpan in ca. 3 minuten mooi bruin en gaar roosteren, halverwege keren. De sjalotjes pellen en fijnhakken. De munt en peterselie heel fijn hakken. In een kom de sjalot, de munt, de peterselie en de geitenkaas (op kamertemperatuur) door elkaar mengen en op smaak brengen met zout en peper. Het geitenkaasmengsel over aubergineplakken uitstrijken.
De aubergineplakken oprollen en met cocktailprikker vaststeken. Per bordje 4 rolletjes presenteren!
Lekker met een vers stokbroodje.
Aubergineplakken bestrijken met olie en in grillpan in ca. 3 minuten mooi bruin en gaar roosteren, halverwege keren. De sjalotjes pellen en fijnhakken. De munt en peterselie heel fijn hakken. In een kom de sjalot, de munt, de peterselie en de geitenkaas (op kamertemperatuur) door elkaar mengen en op smaak brengen met zout en peper. Het geitenkaasmengsel over aubergineplakken uitstrijken.
De aubergineplakken oprollen en met cocktailprikker vaststeken. Per bordje 4 rolletjes presenteren!
Lekker met een vers stokbroodje.