Recept
« Terug naar recepten
Auberginesoep
PT30M
Auberginesoep
even googelen, en ja hoor een lekkere soep gevonden
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Griekenland
Keuken:
Mediterrane
Bron:
solo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Auberginesoep te bereiden
- Ontvel en ontpit de tomaten, snij het vruchtvlees in repen.
- Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui met de curriepoeder.
- Voeg het tomatenvlees toe en roerbak 3 minuten.
- Giet de bouillon erbij en breng aan de kook.
- Voeg de geschilde blokjes aubergine toe.
- Laat het geheel onder deksel 20 minuten sudderen.
- Voeg 4 blaadjes basilicum toe en pureer de soep.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Dien de soep op met de gescheurde basilicumblaadjes en 1 el. room per bord.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Harry Löhr zegt:
Van het weekend ga ik deze maar eens maken!
Jeannine Van Immerseel zegt:
Harry Löhr zegt:
Jeannine Van Immerseel zegt: