Recept
« Terug naar recepten
Australian meatpie
PT40M
Australian meatpie
Een heerlijk australian meatpie recept uit de wereldkeuken keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Joyce van Halen
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Australie
Keuken:
Wereldkeuken
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Australian meatpie te bereiden
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Doe alle ingrediënten, behalve het bladerdeeg en de ketchup, door elkaar in een braadpan.
3. Bak het zo'n 30 minuten op een laag vuur.
4. Druk in elk bakvormpje een plak bladerdeeg.
5. Vul het vervolgens met het vlees mengsel. Eventueel een topping van geklopte melk met een eierdooier aan toevoegen. Maak dan wel een klein gaatje in het midden om stoom vrij te kunnen laten.
6. Bak de meatpies zo'n 15 tot 20 minuten in de oven, totdat ze goudbruin zijn.
7. Serveer met ketchup.
2. Doe alle ingrediënten, behalve het bladerdeeg en de ketchup, door elkaar in een braadpan.
3. Bak het zo'n 30 minuten op een laag vuur.
4. Druk in elk bakvormpje een plak bladerdeeg.
5. Vul het vervolgens met het vlees mengsel. Eventueel een topping van geklopte melk met een eierdooier aan toevoegen. Maak dan wel een klein gaatje in het midden om stoom vrij te kunnen laten.
6. Bak de meatpies zo'n 15 tot 20 minuten in de oven, totdat ze goudbruin zijn.
7. Serveer met ketchup.
assy54 zegt: