Recept
« Terug naar recepten
Avocadomousse met Hollandse garnalen
PT30M
Avocadomousse met Hollandse garnalen
Een heerlijk avocadomousse met hollandse garnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
27
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Het kookweb van de Verkèt, recept van Karin v. Elderen 10-10-2005
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Avocadomousse met Hollandse garnalen te bereiden
Avocado schillen en met de overige ingrediënten met staafmixer pureren en op smaak maken.
Tomaten halveren. Zaadjes en vocht verwijderen en in hele kleine blokjes snijden.
Slagroom kloppen (op schenkdikte).
Fijngesneden bieslook met room en garnalen mengen en op smaak maken met peper en zout.
Presentatie
Met spuitzak avocadomousse in hoge borrelglazen spuiten.
Blokjes tomaat erop leggen.
Vervolgens met lepel bieslookroom met garnalen toevoegen.
Garneren met zalmeitjes.
Tomaten halveren. Zaadjes en vocht verwijderen en in hele kleine blokjes snijden.
Slagroom kloppen (op schenkdikte).
Fijngesneden bieslook met room en garnalen mengen en op smaak maken met peper en zout.
Presentatie
Met spuitzak avocadomousse in hoge borrelglazen spuiten.
Blokjes tomaat erop leggen.
Vervolgens met lepel bieslookroom met garnalen toevoegen.
Garneren met zalmeitjes.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
wouros zegt:
Dit is het letterlijke recept zoals dit toen geplaatst is op dat kookweb.
Even proberen: suiker bij de room of avocado en dan kiezen wat je lekker vindt.
Redactie KookJij
John zegt:
sjoerd zegt: