KookJij

Aziatische maaltijdsalade van rode kool met kip en pinda's

Aziatische maaltijdsalade van rode kool met kip en pinda's
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: Lidl receptkaart, Eenpansgerechten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aziatische maaltijdsalade van rode kool met kip en pinda's te bereiden

  1. Snij de rode kool in flinterdunne reepjes en leg ze in eensaladeschaal.
  2. Verwijder de steel en zaadlijsten van de rode peper.
  3. Hak de peper en knoflook fijn.
  4. Pers de limoenen uit.
  5. Meng de rodepeper, knoflook, limoensap, sojasaus en honing door de rode kool.
  6. Breng op smaak met zout en peper.
  7. Schil de mango, snij het vruchtvlees van de pit en snij in blokjes.
  8. Snij de lente-uien fijn en hak de pinda’s grof.
  9. Meng de mango,lente-ui en pinda’s door de kool.
  10. Snij de kipfilets in dunne plakken en verdeel over de salade.
  11. Tip: lekker met koude mie

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst