Recept
« Terug naar recepten
Aziatische maaltijdsalade van rode kool met kip en pinda's
PT20M
Aziatische maaltijdsalade van rode kool met kip en pinda's
Aziatische maaltijdsalade van rode kool met kip en pinda's
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Lidl receptkaart, Eenpansgerechten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aziatische maaltijdsalade van rode kool met kip en pinda's te bereiden
- Snij de rode kool in flinterdunne reepjes en leg ze in eensaladeschaal.
- Verwijder de steel en zaadlijsten van de rode peper.
- Hak de peper en knoflook fijn.
- Pers de limoenen uit.
- Meng de rodepeper, knoflook, limoensap, sojasaus en honing door de rode kool.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Schil de mango, snij het vruchtvlees van de pit en snij in blokjes.
- Snij de lente-uien fijn en hak de pinda’s grof.
- Meng de mango,lente-ui en pinda’s door de kool.
- Snij de kipfilets in dunne plakken en verdeel over de salade.
- Tip: lekker met koude mie