Thuiskomst van vakantie gezellig laat kerst- en nieuwjaarmenu door dochter bereid .:-)
Hapje 1
Recept
« Terug naar recepten
Belleke 's hapje met gerookte zalm
PT5M
Belleke 's hapje met gerookte zalm
Een heerlijk belleke 's hapje met gerookte zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo & Belleke
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Belleke 's hapje met gerookte zalm te bereiden
Zeekraal goed afspoelen en droog deppen.
Even opwokken in een klein beetje olijfolie. Laten afkoelen.
Gerookte zalm zeer fijn snijden even zeer de ajuin.
Peterselie fijn hakken.
Zalm, ajuin en peterselie mengen. De sauzen met witte wijn goed mengen wel zien dat de saus niet te loperig is.
Vul de glaasjes met zeekraal, de mengeling van zalm erboven op, vervolgens de saus erover.
Serveer zeer fris.
Even opwokken in een klein beetje olijfolie. Laten afkoelen.
Gerookte zalm zeer fijn snijden even zeer de ajuin.
Peterselie fijn hakken.
Zalm, ajuin en peterselie mengen. De sauzen met witte wijn goed mengen wel zien dat de saus niet te loperig is.
Vul de glaasjes met zeekraal, de mengeling van zalm erboven op, vervolgens de saus erover.
Serveer zeer fris.
derbyke zegt: