Recept
« Terug naar recepten
Berenpannenkoekjes
PT30M
Berenpannenkoekjes
Een heerlijk berenpannenkoekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
-@ddie van den Heuvel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4-6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Berenpannenkoekjes te bereiden
Bereid eerst het flensjesdeeg: klop de bloem, het zout en de maïzena samen. Voeg een ei toe en roer de melk eronder. Laat enkele uren rusten.
Vet de berenvormpjes in met wat boter en leg op de bakplaat. Doe hierin wat beslag en bak de beertjes goudbruin aan beide kanten.
Vet de berenvormpjes in met wat boter en leg op de bakplaat. Doe hierin wat beslag en bak de beertjes goudbruin aan beide kanten.