Recept
« Terug naar recepten
Bladerdeegtaartjes met pijnboompitten, geitenkaas en gedroogde tomaten
PT40M
Bladerdeegtaartjes met pijnboompitten, geitenkaas en gedroogde tomaten
Een heerlijk bladerdeegtaartjes met pijnboompitten, geitenkaas en gedroogde tomaten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Speciale gelegenheden - WK 2014
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
fortunecity
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bladerdeegtaartjes met pijnboompitten, geitenkaas en gedroogde tomaten te bereiden
Boter losroeren en mengen met kruiden, limoenschil, zout en peper. Plakjes deeg iets uitrollen en cirkel van ±12 cm Ø uitsteken. Vormpjes met deeg bekleden, deegbodems met vork inprikken en met kruidenboter bestrijken. Tomaatpartjes met zout en peper bestrooien en met kaas en gedroogde tomaten over deegbodems verdelen. Pijnboompitten en tijm erover strooien. Taartjes in midden van oven 20-30 min. bakken.
bobbeltje zegt: