KookJij

Blini's met verse zalm, camembert, rode peper en een limoensausje

Een heerlijk blini's met verse zalm, camembert, rode peper en een limoensausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Solo.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Blini's met verse zalm, camembert, rode peper en een limoensausje te bereiden

Snij de zalm in vier gelijke blokjes en bak ze in een beetje Solo mooi bruin en rosé en breng ze op smaak met zout en peper.
Vermeng de room met het sap van de limoen en een snufje zout en peper.
Was de peterselie in water en frituur ze vervolgens in de frituurpan op 160 °C.
Laat ze uitlekken op een stukje keukenpapier.
Leg de stukjes zalm op de blini's en bedek ze met de plakjes camembert.
Werk verder af met de limoensaus, de peperbolletjes en de gefrituurde peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

HarryLohr

HarryLohr zegt:
Hallo Herlinde, wat bedoel je precies? De nieuwe recepten e.d.? Dan kan je je inschrijven/registreren voor onze nieuwsbrief en de nieuwste recepten. Harry Lohr, KookJij.nl
herlinde

herlinde zegt:
Ontvang graag recepten.