Recept
« Terug naar recepten
Blini's met verse zalm, camembert, rode peper en een limoensausje
PT10M
Blini's met verse zalm, camembert, rode peper en een limoensausje
Een heerlijk blini's met verse zalm, camembert, rode peper en een limoensausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Solo.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Blini's met verse zalm, camembert, rode peper en een limoensausje te bereiden
Snij de zalm in vier gelijke blokjes en bak ze in een beetje Solo mooi bruin en rosé en breng ze op smaak met zout en peper.
Vermeng de room met het sap van de limoen en een snufje zout en peper.
Was de peterselie in water en frituur ze vervolgens in de frituurpan op 160 °C.
Laat ze uitlekken op een stukje keukenpapier.
Leg de stukjes zalm op de blini's en bedek ze met de plakjes camembert.
Werk verder af met de limoensaus, de peperbolletjes en de gefrituurde peterselie.
Vermeng de room met het sap van de limoen en een snufje zout en peper.
Was de peterselie in water en frituur ze vervolgens in de frituurpan op 160 °C.
Laat ze uitlekken op een stukje keukenpapier.
Leg de stukjes zalm op de blini's en bedek ze met de plakjes camembert.
Werk verder af met de limoensaus, de peperbolletjes en de gefrituurde peterselie.
HarryLohr zegt: