Recept
« Terug naar recepten
Bloemkool in een curry-peterselie sausje
PT20M
Bloemkool in een curry-peterselie sausje
Een heerlijk bloemkool in een curry-peterselie sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkool in een curry-peterselie sausje te bereiden
Bloemkool beetgaar koken.
Maak een blanke roux van de boter, bloem en melk.
Kruid de saus naar smaak af en voeg de peterselie toe.
Dresseer de saus over de bloemkool.
Serveer zeer warm.
Maak een blanke roux van de boter, bloem en melk.
Kruid de saus naar smaak af en voeg de peterselie toe.
Dresseer de saus over de bloemkool.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.