Recept
« Terug naar recepten
Bloemkoolbavarois in zalm met Sevruga kaviaar
PT30M
Bloemkoolbavarois in zalm met Sevruga kaviaar
Een heerlijk bloemkoolbavarois in zalm met sevruga kaviaar recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
saison
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkoolbavarois in zalm met Sevruga kaviaar te bereiden
Kook 75 g bloemkool en 150 g crème fraîche gedurende 15 minuten goed door en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Voeg 2,5 g geweekte gelatine toe en cutter glad.
Sla 5 cl room lobbig op en spatel door de bloemkoolmassa.
Bekleed de binnenwand van 4 timbaaltjes van 1 dl voor driekwart met gerookte zalm, vul de massa en laat opstijven.
Elke bavarois wordt bedekt met 5 g Sevruga kaviaar.
Het bord wordt afgemaakt met een minisalade met kruidenolie (olijfolie, bieslook, dille).
Voeg 2,5 g geweekte gelatine toe en cutter glad.
Sla 5 cl room lobbig op en spatel door de bloemkoolmassa.
Bekleed de binnenwand van 4 timbaaltjes van 1 dl voor driekwart met gerookte zalm, vul de massa en laat opstijven.
Elke bavarois wordt bedekt met 5 g Sevruga kaviaar.
Het bord wordt afgemaakt met een minisalade met kruidenolie (olijfolie, bieslook, dille).
herm pollux zegt: