KookJij

Bloemkoolbavarois in zalm met Sevruga kaviaar

Een heerlijk bloemkoolbavarois in zalm met sevruga kaviaar recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: saison
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bloemkoolbavarois in zalm met Sevruga kaviaar te bereiden

Kook 75 g bloemkool en 150 g crème fraîche gedurende 15 minuten goed door en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Voeg 2,5 g geweekte gelatine toe en cutter glad.
Sla 5 cl room lobbig op en spatel door de bloemkoolmassa.

Bekleed de binnenwand van 4 timbaaltjes van 1 dl voor driekwart met gerookte zalm, vul de massa en laat opstijven.
Elke bavarois wordt bedekt met 5 g Sevruga kaviaar.
Het bord wordt afgemaakt met een minisalade met kruidenolie (olijfolie, bieslook, dille).

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

herm pollux

herm pollux zegt:
Bij de ingediënten staat de zalm niet genoemd.
keesie

keesie zegt:
Wat is dat wat boven op de kaviaar ligt?:D