KookJij

Bloemkoolbeignets met salsa verde

Een heerlijk bloemkoolbeignets met salsa verde recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bloemkoolbeignets met salsa verde te bereiden

Meng alle ingrediënten voor de salsa verde en zet tot gebruik koel weg.


Klop een glad beslag van het tempurameel, volgens de aanwijzingen op de verpakking.


Verhit de frituurolie tot 170°C. Haal de bloemkoolroosjes door het beslag en laat even uitdruipen. Frituur de ze in 2 tot 4 minuten knapperig en goudgeel. Serveer de knapperige bloemkool met de salsa verde.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst