Recept
« Terug naar recepten
Bloemkoolbeignets met salsa verde
PT20M
Bloemkoolbeignets met salsa verde
Een heerlijk bloemkoolbeignets met salsa verde recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
libelle-lekker.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkoolbeignets met salsa verde te bereiden
Meng alle ingrediënten voor de salsa verde en zet tot gebruik koel weg.
Klop een glad beslag van het tempurameel, volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de frituurolie tot 170°C. Haal de bloemkoolroosjes door het beslag en laat even uitdruipen. Frituur de ze in 2 tot 4 minuten knapperig en goudgeel. Serveer de knapperige bloemkool met de salsa verde.
Klop een glad beslag van het tempurameel, volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de frituurolie tot 170°C. Haal de bloemkoolroosjes door het beslag en laat even uitdruipen. Frituur de ze in 2 tot 4 minuten knapperig en goudgeel. Serveer de knapperige bloemkool met de salsa verde.