Recept
« Terug naar recepten
Boerenkoolstamppot met rookworst
PT30M
Boerenkoolstamppot met rookworst
Een heerlijk boerenkoolstamppot met rookworst recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Renée Ramerman
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boerenkoolstamppot met rookworst te bereiden
Koop kant en klare boerenkool. Doe de geschilde, in stukken gesneden aardappelen met water en een beetje zout in een pan. Doe daarbovenop de boerenkool en de rookworsten. Laat 30 minuten zachtjes koken. Haal de rookworst uit de pan, stamp de rest door elkaar met wat melk en de boter, zodat het een smeuïg geheel wordt. Voeg naar smaak peper en zout toe.
Mijn kookverhaal (Renée Ramerman)
Simpel, maar heel lekker :)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Stephan B. Reisig zegt:
Nelleke zegt:
het zeker opvolgen. Bedankt voor de tip Nellie! :)
linde27 zegt:
Koken in plastic is algemeen bekend dat dat slecht is voor je gezondheid er komen allerlei stoffen uit het plastic vrij.
Nelleke zegt:
toon logger zegt:
truitje zegt:
slaatje zegt: