Dit is ook heel lekker om mee te nemen naar je werk of je kids mee te geven naar school, gewoon koud op een vers broodje!
(Je hebt dan met dit recept wel gelijk 6 belegde broodjes!).
Recept
« Terug naar recepten
Boerenomelet
PT20M
Boerenomelet
Een heerlijk boerenomelet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Hoofdgerechten - Low Budget
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boerenomelet te bereiden
-De kipfilet mengen met de kipkruiden.
-De aardappelblokjes even voorkoken (5 minuutjes).
-De kipfilet bruin bakken in een beetje olie of boter.
-De ui, aardappels en champignons erbij doen en even aanbakken.
-De erwten en mais erbij doen en alles goed warm laten worden.
-De eieren loskloppen met een beetje melk.
-Het eimengsel erbij gieten en aan 1 kant bruin laten bakken.
-Met behulp van een deksel of bord het geheel omdraaien en de andere kant ook bruin laten worden.
-Bestrooien met versgemalen peper en serveren met grof volkoren brood.
-De aardappelblokjes even voorkoken (5 minuutjes).
-De kipfilet bruin bakken in een beetje olie of boter.
-De ui, aardappels en champignons erbij doen en even aanbakken.
-De erwten en mais erbij doen en alles goed warm laten worden.
-De eieren loskloppen met een beetje melk.
-Het eimengsel erbij gieten en aan 1 kant bruin laten bakken.
-Met behulp van een deksel of bord het geheel omdraaien en de andere kant ook bruin laten worden.
-Bestrooien met versgemalen peper en serveren met grof volkoren brood.