KookJij

Boerensoep

Een heerlijk boerensoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 75 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Boerensoep te bereiden

Snij alle groenten zeer fijn. Verhit de boter en laat alle groenten even opwarmen. Voeg beetje bij beetje 1 L. warm water toe en het groentebouillonblokje. Breng op smaak met peper en zout en laat 1 uur onder deksel sudderen.
Dien de soep op en garneer met peterselie en een klontje boter.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

tommeke

tommeke zegt:
Neen, maar je moet het zeer zacht laten koken.:p
apu

apu zegt:
De sperziebonen bedoel ik :)
apu

apu zegt:
Is na een uur niet alles kapotgekookt? Zowiezo de aardappelen en de snijbonen?;)