Recept
« Terug naar recepten
Boeuf Bourguignon
PT180M
Boeuf Bourguignon
Een heerlijk boeuf bourguignon recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Pascale Brouwer
Bereidingstijd:
180 min
Personen:
4-5 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boeuf Bourguignon te bereiden
Vlees in blokjes snijden en bruin bakken in wat boter. Zodra het bruin is vlees uit de pan halen en hierin de spekjes even bakken, dan spekjes eruit en de uitjes kort hierin laten bakken. Daarna het vlees terug in de pan doen en de bloem toevoegen, dit 2 min laten garen. Daarna al roerend de bouillon erbij schenken en vervolgens de rode wijn, de laurier en de tijm, dit 2.5 uur laten stoven.
De laatste 15 min de spekjes en champignons toevoegen en voor het opdienen wat peterselie over het gerecht.
eet smakelijk!
De laatste 15 min de spekjes en champignons toevoegen en voor het opdienen wat peterselie over het gerecht.
eet smakelijk!
Mijn kookverhaal (Pascale Brouwer)
Recept à la schoonmoeder...