KookJij

Bonbon van zalm met garnalenpasta

Een heerlijk bonbon van zalm met garnalenpasta recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie: 340 kCal energie
41 Gram eiwit
18 Gram vet
2 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Proef
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bonbon van zalm met garnalenpasta te bereiden

Mix de roze garnalen, komkommer, zure room, dille en citroen in een blender tot een grove pasta. Breng op smaak met peper en zout.
Bekleed de 4 souffléschaaltjes met de gerookte zalm (of eerst met plastic folie). De zalm moet over de randen hangen.
Verdeel de garnalenpasta over de bakjes en vouw de zalm erover dicht. Dek af met huishoudfolie en laat de bonbons een dag of een nacht opstijven in de koelkast.
Keer de schaaltjes om en serveer met knapperig geroosterd brood. Garneer met wat Hollandse garnalen en eventueel met een plukje sille of wat sprietjes bieslook.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst