Recept
« Terug naar recepten
Bonbon van zalm met garnalenpasta
PT15M
Bonbon van zalm met garnalenpasta
Een heerlijk bonbon van zalm met garnalenpasta recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ilse Oldenhave
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
340 kCal energie
41 Gram eiwit
18 Gram vet
2 Gram koolhydraten
41 Gram eiwit
18 Gram vet
2 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Proef
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bonbon van zalm met garnalenpasta te bereiden
Mix de roze garnalen, komkommer, zure room, dille en citroen in een blender tot een grove pasta. Breng op smaak met peper en zout.
Bekleed de 4 souffléschaaltjes met de gerookte zalm (of eerst met plastic folie). De zalm moet over de randen hangen.
Verdeel de garnalenpasta over de bakjes en vouw de zalm erover dicht. Dek af met huishoudfolie en laat de bonbons een dag of een nacht opstijven in de koelkast.
Keer de schaaltjes om en serveer met knapperig geroosterd brood. Garneer met wat Hollandse garnalen en eventueel met een plukje sille of wat sprietjes bieslook.
Bekleed de 4 souffléschaaltjes met de gerookte zalm (of eerst met plastic folie). De zalm moet over de randen hangen.
Verdeel de garnalenpasta over de bakjes en vouw de zalm erover dicht. Dek af met huishoudfolie en laat de bonbons een dag of een nacht opstijven in de koelkast.
Keer de schaaltjes om en serveer met knapperig geroosterd brood. Garneer met wat Hollandse garnalen en eventueel met een plukje sille of wat sprietjes bieslook.